image-133781-aa60d941cef449e09f63ac47cfe14b93.jpg
ONDERSTEUNING VAN UW MARKETING

U weet als geen ander dat elk nieuw contract voorafgegaan wordt door een lang proces. Dat proces is tijdrovend en bovendien heeft u daarvoor niet altijd de specialisten in huis. Daarom biedt Aliqua Services u een aangepast dienstenpakket.
DATABASES

Wilt u een direct of executive search opstarten in een markt waarmee u niet vertrouwd bent? Wilt u een evenement organiseren om nieuwe klanten te bereiken? Wilt u uw concurrentie in kaart brengen? Heeft u nieuwe zakelijke contacten nodig?

Wat de reden ook is, Aliqua Services kan een gerichte bedrijvenlijst of een uitgebreide database opstellen.

Op basis van een grondige briefing en alle beschikbare middelen leggen we een volledige lijst aan van alle bedrijven die overeenstemmen met uw vraag. Of het nu gaat over een heel gespecialiseerde lijst of over een veel langere lijst van alle bedrijven in een bepaalde sector, we kunnen u zeker helpen.

VERRIJKING/
UPDATES

Uw database is het hart van uw bedrijf. Direct search, outsourcing, e-marketing, verkoop, marktonderzoeken, bedrijfscommunicatie, evenementen... - databases spelen een cruciale rol.

Maar het is heel tijdrovend om ervoor te zorgen dat uw database up-to-date is en zijn waarde niet verliest doordat hij veroudert. Daar kunnen wij een rol bij spelen. We kunnen een eenmalige update doen, maar ook zorgen voor het regelmatige onderhoud van uw database.

U kunt ons natuurlijk de lijsten doorsturen die u wilt updaten, maar als uw CRM pakket online toegankelijk is, kunnen we ook rechtstreeks in uw database werken. Hierdoor worden alle gegevens gemakkelijker en sneller verwerkt.
LEDENWERVING

Of uw leden nu alumni, zakenmensen, amateurs, sponsors... zijn, u zult ze regelmatig moeten contacteren om te zorgen dat hun lidmaatschap telkens vernieuwd wordt.

Wij contacteren hen op een vriendelijke, niet agressieve manier, zodat ze positief blijven staan tegenover uw organisatie en ze tegelijkertijd gestimuleerd worden om lid te blijven (en hun lidgeld te betalen).

EN NOG VEEL MEER
Heeft u iets in gedachten dat u niet terugvindt op deze pagina? Neem dan even contact met ons op - samen vinden we zeker een oplossing.