image-133773-f56c9b671920430ab777d5d17948da5a.png

HET TEAM

Marjan Lindt
Marjan is opgegroeid in Brussel en studeerde vertaler-tolk Nederlands/Engels/Deens aan Erasmushogeschool. Ze is haar carrière begonnen in de marketing en regulatory affairs afdeling van een farmaceutisch bedrijf.

Vier jaar later kwam ze als bij toeval terecht in een gespecialiseerd direct search kantoor voor de farmaceutische sector, waar ze na een paar maanden de kans kreeg om de research op te nemen. Sindsdien heeft ze alle stappen doorlopen van desk researcher tot sr consultant bij gereputeerde kantoren. Gaandeweg heeft ze ervaring opgedaan in alle sectoren en functieniveaus.

In 2004 is ze gestart met haar eigen bedrijf in de ondersteuning van direct search, B2B en B2C diensten. Daarnaast heeft ze ook meer dan 10 jaar ervaring als vrijwilliger en stafmedewerker in de social profit sector.

Het team
Het team bestaat uit freelancers die ervaring hebben in verschillende sectoren en die daarnaast inzicht hebben in direct search, administratie, boekhouding en/of prospectie.

Het zijn allemaal mensen die zelfstandig zijn en zich dus perfect kunnen verplaatsen in uw mentaliteit als ondernemer: to-the-point, zakelijk, efficiënt. Zij denken met u mee, nemen de taken over die u graag door wilt geven en vormen zo een échte meerwaarde voor uw onderneming.

Het spreekt voor zich dat iedereen vlot Nederlands, Frans en Engels spreekt, maar we kunnen ook werken in het Duits, het Deens en het Spaans. Andere talen zijn op aanvraag.